SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR GIDA

 

Hayvanların yetiştiği doğal ortamlarından kesim koşullarına, kesilen hayvanların sağlıklı beslenmesinden üretim aşamasına ve raflarda yerini almasına kadar etin çok hassas ve önemli bir gıda maddesi olduğunu biliyoruz. Etin değerini arttıran amino asit içeriği ve proteini sağlayan önemli yağ asitleri ayrıca demir ve çinko gibi mineral maddeler üretimimizin önemli bir yere sahip...

Gıda güvenliği kurallarına yüksek düzeyde dikkat ederek ürettiğimiz etin, vücudumuzun temel ihtiyacını karşılayabilecek kalite ve değerde olmasına dikkat ediyoruz. Besin değerini kaybetmemiş, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan temiz olan bozulmamış gıda uzmanlığımızda yürüttüğümüz Ar-Ge çalışmalarımız ile inovatif tatların yanı sıra geleneksel lezzetlerimizi korumak ve gelecek nesillere bırakabilmek için danışman şeflerimiz ve uzmanlar ile ortak çalışmalar yürütüyoruz.

Denetim Altında!

Tüm üretim süreçlerimizi alanında uzman veteriner hekimler ve gıda mühendisleri tarafından sürekli olarak denetim altında tutuyoruz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR